Co čeká vaše znamení v roce 2020? Část II.  

Když si představíme, že nás čeká nový rok, napadne nás spousta otázek - jak se nám bude dařit, zda budeme zdraví, šťastní, zda potkáme někoho zajímavého nebo prostě jednoduše řečeno - co se vlastně změní oproti současnosti. Proto se ponořte do následujícího textu, jenž jsem pro vás vypracovala. Druhá část je pro tato znamení: Rak, Lev, Panna, Váhy, Štír a Střelec. V první části najdete předpověď pro: Kozorohy, Vodnáře, Ryby, Berany, Býky a Blížence.

Obrázek: 70832bcf0181f20595e49c988272ac07439d2756
Zdroj: pixabay.com

Rak (22.6. - 22.7.)

Milí Raci,
velmi často se v roce 2020 můžete cítit nesví, protože na sebe budete mít vysoké nároky a ne vždy se vám podaří úspěšně dojít k vytouženému cíli. Pokuste se zvolnit, odpočívat. Při řešení úkolů se snažte být obratnější, najít pomyslné světlo na konci tunelu.
 

Milostný život

V milostné oblasti se můžete často trápit, něco řešit nebo se cítit osamoceně. Jestliže jste single, můžete se snažit tento status změnit, ale jako by nebyl nikdo, kdo by byl tím pravým nebo tou pravou, proto se zaměřte na své touhy a uvědomte si, zda nemáte příliš vysoké nároky nebo nepropadáte pocitu beznaděje - jestliže tomu tak je, změňte to. Kdo z vás již svůj protějšek má, může velice často řešit nějaké překážky ve vztahu, a to proto, že je to forma prověření vztahu, tudíž se snažte, aby vaše mysl byla dobře naladěná a vztah tak obstál i v té nejtěžší zkoušce. 
 
Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): březen, duben, červenec, srpen, listopad.
 

Práce

V pracovní oblasti byste měli být zodpovědní než v předchozí době, budete na sebe klást zvýšené požadavky, abyste neudělali chybu, čímž byste se měli často vystavovat zbytečnému stresu. Tento postoj může být i proto, že se dostanete do nové funkce či nové práce, tudíž budete sbírat zkušenosti. Dejte si do hlavy, že musíte sbírat síly, abyste přestáli bez následků tuto přechodnou dobu, kterou budete potřebovat k přizpůsobení se nové práci. Když budete mít v práci při plnění nějakého úkolu pocit spoutanosti, zvažte, zda se nedá tohoto břemene zbavit. 

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): únor, březen, září.

Finance

Po celý rok raději zvažujte, za co utrácíte a zda je to nutný výdaj. Můžete mít totiž zbytečné požadavky, můžete utrácet za věci, které ani nepotřebujete - prostě se můžete chovat rozmařile, čehož byste mohli ve výsledku i litovat.

Radostné měsíce: březen, červenec, září, listopad.

 

Zdraví

Mnoho z vás potrápí nějaké psychosomatické obtíže, k tomu nedobře fungující lymfatický systém. Když budete řešit nějaký zdravotní problém, tak se léčba může protahovat - odpověď můžete najít v negativní psychice, proto na sobě zapracujte. 
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: duben, červen, říjen, listopad.
 
 

Lev (23.7. - 22.8.)

Milí Lvi,
rok 2020 bude pro mnohé z vás o zkouškách, které povedou k prozření. Můžete propadat různým iluzím, ale díky zkouškám, které vám osud přivede do cesty, vám nakonec může být nabídnuta pomocná ruka, ale za předpokladu, že se vzdáte zbytečných nadějí a budete se koncentrovat na reálný cíl.
 

Milostný život

V milostné oblasti byste se měli pokusit stát pevněji nohama na zemi, protože často budete opojeni láskou, která však ukáže svou pravou podobu a můžete být nakonec zklamaní, když budete mít velká očekávání. Neznamená to, že byste měli být sami, jen to chce mít trošku odstup a nevidět vše až moc růžově a hlavně neplánovat zbytečně moc dopředu, protože se pak vaše sny nemusí vyplnit.
 
Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): květen, červenec, listopad.
 
 

Práce

V pracovní oblasti vás můžou ovládat představy o úžasné nové práci, o novém projektu, ale k realizaci toho, po čem budete toužit, vám může chybět vzdělání, zkušenosti nebo třeba finance, popřípadě pořádné odhodlání. Začněte se na věci dívat ve skutečnosti, neočekávejte příliš mnoho, spíše mějte reálné cíle a pokud přijde něco dobrého, co jste ani neočekávali, že toho můžete dosáhnout, berte to jako odměnu. Obecně si taky dávejte pozor na lidi kolem vás, protože se velice často může přihodit, že vás někdo bude chtít oklamat. 
 
Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): květen, září.

Finance

Často můžete propadat představám o tom, že si koupíte něco, po čem toužíte, ale vaše finanční situace tomu nebude odpovídat. Je dobré mít sny, můžete si i vytvořit tabulku svých přání, kterou někam založíte a třeba na konci roku se k ní vrátíte, abyste viděli, čeho se vám podařilo dosáhnout. Jen prostě neztrácejte čas přemítáním nad tím, po čem toužíte, ale raději pro finanční úspěch něco udělejte (např. změnou práce).

Radostné měsíce: duben, červen, říjen.

Zdraví

Svou pozornost zaměřte především na dobře fungující imunitní systém, podpořte jej taky správným životním stylem. Mnozí z vás by mohli mít nedobře fungující urologický systém, zejména se bude jednat o ledviny. Některé z vás potrápí i průtah zdravotních potíží, proto zkuste vypátrat, proč tomu tak je.

Radostné měsíce: červen, červenec, září, listopad.

Panna (23.8. - 22.9.)

Milé Panny,
rok 2020 vás bude směřovat k tomu, že budete mít možnost dospět k nějakému rozhodnutí či poznání. Důležité bude, abyste zapojili rozum, který leccos vyjasní nebo se díky rozumu taky můžete osvobodit z určitého zajetí. Nezapomeňte však vše danou záležitost vzít v úvahu jako celek a ne jen jako jeden dílek skládačky, protože byste mohli podcenit význam.  

Milostný život

V milostné oblasti můžete mít nějaký důležitý rozhovor, který by vám měl leccos objasnit nebo vyřešit nějaký hluboce zakořeněný problém. Někomu to pomůže udržet si současný vztah nebo milenecký poměr, jiný se zase rozhodne k jednání, které povede k rozchodu, protože si uvědomí, že si tohle nezaslouží. Mělo by se jednat hlavně o situace, kdy budete ve vztahu tři nebo kde si bude chtít váš protějšek užívat života.
 
Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): květen, červenec, září, říjen.

Práce

V práci dojdete díky určitému poznání k jednoznačnému rozhodnutí, na které jste možná již nějaký čas čekali. Můžete změnit svůj přístup, dostanete "čerstvý vítr do plachet" a dojde k významnému obratu, pokud to bude v souladu s vaším nejvyšším dobrem. Někteří z vás se rozhodnout opustit svou stávající práci a vydat se novým směrem možná i do neznáma.

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): duben, červen, říjen.

Finance

Po finanční stránce by se vám díky přívalu mentální energie, úspěšných nápadů, mělo docela dařit. Finance by se mohly taky zlepšit díky nové práci, která vám zajistí jistější a zajímavější příjmy.

Radostné měsíce: květen, červenec, září, říjen, listopad.

Zdraví

Dávejte si pozor na svých cestách, abyste předešli různým úrazům a autonehodám (nejvíce se jedná o květen a říjen, kdy je vyšší pravděpodobnost autohavárií pro vaše znamení). Samozřejmě také pečujte o své zdraví, nejvíce by to měla být játra, která velice často budou oslabená, takže se tomu zkuste přizpůsobit a ovlivnit jejich funkci zdravým životním stylem.
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: červenec, říjen.
 


Váhy (23.9. - 23.10.)

Milé Váhy,
máte před sebou docela klidné období, kdy budete mít šanci vyjít sami ze sebe, abyste si mohli užívat života. Jinými slovy si opustíte svou navyklou zónu bezpečí a zúčastníte se veřejného dění. Někteří z vás si najdou novou zálibu, která je bude po nějaký čas dostatečně naplňovat.
 

Milostný život

V milostné oblasti byste měli pociťovat jistotu a bezpečí a s protějškem (ať stávajícím nebo někým, kdo se o vás bude ucházet) bude zacházet otevřeně a s láskou. Jen se snažte nebýt až moc otevření, protože by se vám to mohlo v budoucnosti vymstít. S partnerem či rodinou byste měli něco společně podniknout, navázat nové kontakty a radovat se z každého dne.
 
Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): duben, květen, červen, září, říjen.

Práce 

V pracovní oblasti můžete zaznamenat slibné pracovní vyhlídky a také by při práci měla být zábava. Mnoho z vás by s radostí a potěšením mělo vykonávat svou práci. Někteří z vás opustí stávající práci a zažijí příval životní síly k vydání se na novou životní cestu. 

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): únor, duben, červen, červenec, říjen.

Finance

Po finanční stránce by se vám mělo dařit, můžete taky zaznamenat pocit úlevy, jenž může souviset např. s vyřešením nějaké finanční záležitost (hypotéka, půjčka, insolvence,...). Měla by vás provázet bezstarostnost a vyrovnanost, jen pozor na stinnou stránku a tou je zbytečné utrácení.

Radostné měsíce: březen, duben květen, červen, září, říjen.

Zdraví

Pro vaše znamení v roce 2020 platí, že se máte snažit předejít zánětům v těle. Takže se dobře oblékejte, posilujte imunitu, ale zaměřte se i na stravu, protože mnozí z vás můžou mít potíže se žlučníkem a játry. Některé zdravotní potíže vás můžou potrápit delší dobu než je běžné - příčinu hledejte v sobě.
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: duben, červen, srpen, říjen.


Štír (24.10. - 22.11.)

Milí Štíři,
v roce 2020 vás nejspíše čeká setkání se šarmantní ženou, jenž by měla být sama a která si jde za svým cílem, ale k dosažení svého může používat podvod a také krutost, proto si na toto vzpomeňte, až někoho podobného potkáte. A teď k vám samotným - měli byste pocítit chuť oprostit se od minulosti, překonat překážky, které vás brzdí v postupu kupředu. Když před vámi bude stát nějaký problém, měli byste použít především logické myšlení, k tomu přidejte taktní a upřímné jednání a vše se bude odvíjet lépe, než byste čekali. Jinými slovy - city nechte stranou a použijte rozum. Snažte se být spravedliví a kritičtí ke všem stejně včetně sebe. Nehledejte chyby nejprve na jiných, ale začněte u sebe. Pokud vás někdo rozhořčí, tak se na něj nezlobte, ale zeptejte se sami sebe, co vám daná situace má říct.  
 

Milostný život

V partnerské oblasti očekávejte, že můžete toužit po rovnocennosti, ale můžete mít snahu se k protějšku chovat ne zcela dobře - budete využívat jízlivost, ironii a váš vztah může ochladnout. Hodně z vás bude své city schovávat za maskou. Někteří z vás budou mít snahu svého partnera poučovat nebo lépe řečeno vychovávat. Kdo z vás bude řešit nevěru, tak by si měl připadat jako ten poslední, nedůležitý člověk. Ten z vás, kdo je single, bude mít tendence vyhledávat spíše nezávazné vztahy. Rok 2020 by mohl být pro mnohé z vás o rozchodech, ale jak moc budou tyto rozchody zásadní, to je o každém z vás.  
 
Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): březen, duben, květen, srpen, září.

Práce 

V práci byste mohli bojovat se ženou (nadřízenou, kolegyní,...), která bude kariéristka a nenechá na vás nic dobrého. Buď se vás bude snažit využít ke svému prospěchu nebo se s vámi bude rovnou dohadovat. Celkově to může být náročné období, snažte se to překonat a nesnažte se vy s nikým manipulovat a ani nedovolte, aby bylo manipulováno s vámi. Používejte zdravý rozum.

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): únor, březen, říjen.

Finance

Po finanční stránce byste měli být docela spokojení, mít jasnou hlavu a finančně dosažitelné cíle, které by se vám mělo podařit si splnit.

Radostné měsíce: duben, květen, říjen.

 

Zdraví

Po zdravotní stránce se pokuste předejít častým problémům s horními cestami dýchacími, také různým druhům alergií a v neposlední řadě intoxikaci organismu, která může pramenit z nesprávné životosprávy (např. díky alkoholu, cigaretám atp.).
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: duben, květen, září.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Milí Střelci,
od roku 2020 očekávejte ukončení nějaké záležitosti, která vás do teď svazovala. Tento konec by měl však nastat násilně, popřípadě předčasně, protože si uvědomíte, že jen ztrácíte čas nebo vaše nápady neměly vybudovaný ten správný základ. Důležité je, že by to pro vás mělo znamenat určitou úlevu, protože vaši mysl bude ovládat silný rozum. Až tohle nastane, berte to tak, že jste se poučili a tyto zkušenosti v budoucnosti uplatníte. 
 

Milostný život

V milostné oblasti byste měli vystřízlivět a vidět vašeho partnera popřípadě vztah v jasných barvách bez iluzí. To pak může přinést zvažování, zda ve vztahu, který před vámi právě je, chcete pokračovat, protože můžete postrádat city nebo porozumění. Někteří z vás umrtví své city, obrní se proti svému protějšku ochranným obalem a nebudou chtít stávající vztah nějak měnit, i když by šance na záchranu vztahu byla a na společné štěstí taky, proto dobře zvažte své další kroky. 
 
Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): březen, duben, srpen, září.

Práce

V pracovní oblasti můžete dojít ze dne na den k poznání, že vás současná práce nenaplňuje a rozhodnete se pro změnu. Někteří z vás obdrží výpověď ze strany zaměstnavatele, popřípadě stávající projekt bude ukončen, proto se snažte raději tomuto předejít svým přístupem, ať pak neřešíte stres a případné finanční potíže. 
 
Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): březen, duben, září.

Finance

Dobře po celý rok zvažujte, jak moc nutná jsou vydání, která budete mít a zda vše, co budete kupovat, skutečně upotřebíte. Pokud vás někdo osloví, že potřebuje půjčit peníze, promyslete si to. To vše proto, že v roce 2020 můžete obdržet důležité životní zkušenosti, které ne vždy budou pozitivní, tak ať těch negativních zkušeností je raději co nejméně.
 
Radostné měsíce: leden, srpen, říjen.

Zdraví

Dopřejte si častěji uvolňující masáž zad a krční páteře, pokud je to v souladu s vašim aktuálním zdravotním stavem, protože by právě tato oblast měla být velmi často přetížená. Také se zaměřte na správnou životosprávu, neboť váš trávicí trakt (zejména se jedná o žaludek a střeva) to ocení. 
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: červen, červenec, srpen.

Reklama

Podobné články

Obrázek: 975abf9230ee36954777613fc6454519f2bf43a3
Obrázek: df4c43e8a8b0b97593b4ca8aee9ce3bde197a838
Obrázek: 1e8093b4ef5f5ad9f8d07cfcee2ea05d58180692
Obrázek: c1b9978c892bba505b7c002bed2944237f8fa639
Obrázek: 64577c984d62aba1224954035cf40c60dd621bc5