Gleid
Gleidshop
Zásady ochrany OÚ a GDPR
Zásady ochrany OÚ a GDPR

Platné od 25. května 2018.

Provozovatelem Magazínu Gleid www.gleid.cz je společnost Gleid group s.r.o., IČ:04988736. Osobní údaje uchováváme v souladu s platnou legislativou - zákonem o ochraně osobních údajů 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, tzv. GDPR).

Jaké osobní údaje uchováváme?

O návštěvnících našeho webu uchováváme následující údaje:
- Název stránky, ze které uživatel na webové stránky www.gleid.cz přišel.
- Detaily pohybu po jednotlivých stránkách webu www.gleid.cz.

Používáme Cookies?

Webové stránky www.gleid.cz používají Cookies pro identifikaci uživatele a přizpůsobení uloženého nastavení stránek. Cookies ukládá náš server skrze Váš prohlížeč do Vašeho počítače. Jedná se o malé soubory, které nám umožní například zapamatování obsahu Vašeho košíku v případě návratu zpět na naše stránky, nebo zapamatování předvoleb zobrazení a filtrace kategorií. Pomocí Cookies také měříme počty návštěvníků našeho webu, nebo výkon našich reklamních kampaní.

Využití Cookies je možné vypnout ve Vašem webovém prohlížeči.

Jak chráníme Vaše osobní údaje?

S maximálním důrazem Naše elektronické systémy provozujeme na zabezpečených a aktualizovaných serverech s omezeným přístupem. Pravidelně upravujeme bezpečnostní politiky pro dosažení maximální možné míry zabezpečení.

Všechny služby poskytujeme skrze zabezpečený protokol HTTPS, což si můžete ověřit v adresním řádku svého prohlížeče. Vaše osobní údaje jsme nikdy neprodali a ani neprodáme externím subjektům k jejich dalšímu využití.

Na co chráněné údaje používáme?

Na vlastní marketingovou činnost a statistiky na základě zákona č. 480/2004 Sb., a pro splnění zákonem stanovených důvodů (například podle Zákona o účetnictví 563/1991 Sb.).

Jak nás ohledně ochrany osobních údajů můžete kontaktovat?

V případě jakýchkoli dotazů nebo připomínek k politice správy osobních údajů nás neváhejte kontaktovat. Chcete-li využít svého práva "být zapomenut" a provést vymazání svých osobních údajů z naší databáze, pro které neexistuje zákonná povinnost uchování, kontaktujte nás prosím některou z níže uvedených cest.

Adresa firmy pro tištěnou korespondenci: Gleid group s.r.o., Čajkovského 656/33, Jihlava, 586 01, IČ:04988736.
Emailová adresa pro elektronickou komunikaci: info@gleid.cz