Co přinese dle karet květen 2018 aneb Udělejte si jasno v rodině

Milí čtenáři, máte před sebou měsíc, kdy byste se měli dopátrat k nějakým informacím, jež jsou prozatím před vámi ukryty. Může se to týkat třeba nějakého rodinného tajemství. Také byste si měli udělat jasněji v rodinných vztazích a vlivu rodiny na vás samotné. Možná je pro mnohé z vás na čase se více odstínit od příbuzných.

Obrázek: 885cc546adbb5eb5b794cec696e421c4f3d940f3
Zdroj: pixabay.com
 
 
Pozitivní větičky na květen: "Vše, co dělám, dělám s radostí a láskou." a "Děkuji za každý nový den.".
 
 

Býk (21.4. - 21.5.)

Během května můžete být v kontaktu s obou, jež už z minulosti znáte - měl by to být muž (člen rodiny, bývalý partner,...) - někdo, kdo je mírumilovný s potřebou ochraňovat druhé a nemá moc smysl pro změny. Obecně by se vám mělo dařit, okolí by na vás mělo mít příznivý vliv. Budete mít chuť stát na vlastních nohou a je tu šance, že se vám to podaří. Milostný život by měl být stabilní. Kdo z vás zatím s partnerem nebydlí, mohl by to změnit. Zdravotně byste na tom měli být docela dobře - jestli nadejde nějaká nemoc, měla by rychle odeznít.
 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Květen by měl být ve znamení ujasnění si přátelství - zjistíte, kdo je na vaší straně. Také můžete dojít k poznání, že člověk, kterého jste spíše považovali za partnera, tak je více "přítelem", se  kterým máte intimní poměr.  Vnitřně byste měli pociťovat harmonii a klid, k okolí byste měli být hodně upřímní. Obecně byste měli mít pocit, že věci směřují správným směrem. Zdravotně si dávejte pozor na potíže s gynekologicko-urologickým systémem. V případě objevení se nějakých zdravotních potíží, by se to mělo zlepšit.
 

Rak (22.6. - 22.7.)

Máte před sebou měsíc plný energie, nových nápadů a splnění vašich představ, neboť na to bude i dobrá doba. Pokud se pro něco nadchnete, je tu šance, že se vám to podaří dotáhnout do vítězného konce, ale za předpokladu, že se poučíte z minulosti a nebudete opakovat stejné chyby a třeba na uskutečnění půjdete oklikou. Můžete být v kontaktu s duchovně založenou ženou, která vám nějak pomůže. Vnitřně můžete pociťovat zamilovanost, ale pozor i na přecitlivělost. Někteří z vás se dočkají zásnub či přímo svatby. Pečujte o svou pokožku, protože byste mohli mít nějakou "bolístku".  
 

Lev (23.7. - 22.8.)

V květnu budete mít snahy hodně nad něčím přemýšlet, budete po něčem toužit (může to být třeba cestování na určité místo). Také si můžete v mysli stavět "vzdušné zámky", ale jestliže takto učiníte, nečekejte, že se vám vše splní - spíše naopak. Vaše nálady budou hodně proměnlivé, protože můžete vnitřně prožívat obavy a také nedůvěru vůči okolí. V milostném životě můžete mít pocit, že je to "začarovaný kruh" - můžete být zamilovaní, ale díky určitým věcem budete zmatení. Měli byste více odpočívat, protože nervová soustava bude skutečně přetažená.
 

Panna (23.8. - 22.9.)

Květen by měl přát především lásce - měly by se vám v této oblasti splnit nějaké touhy. Můžete si uvědomit, že máte po svém boku protějšek, na který se můžete spolehnout. Pokud o někoho budete usilovat, nemělo by vám to dát tolik úsilí. Vnitřně byste měli být spokojení, plní nadšení a ochoty pomoci druhým. Jestliže budete něco řešit, měli byste ve snahách v dané záležitosti pokračovat, neboť by měl být výsledek dobrý. V případě konfliktů by mělo nastat usmíření. Zdravotně byste mohli mít nějaké potíže s krevním oběhem, popřípadě srdcem (může se jednat o krevní tlak).
 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Květen by mohl po stránce informací hodně stagnovat - zpráva, na kterou čekáte, nepřijde. Nějaké změny však očekávejte, měly by být spíše krátkodobé, avšak také radikální. Pokuste se odpoutat v mysli od finančních starostí. Tento měsíc není pro vás úplně vhodný k uzavírání smluv (pracovních, svatebních,...). Některým z vás se poštěstí vyhrát v loterii. Partnerské vztahy se můžou zdát trošku povrchní, můžete hledat nový způsob komunikace s partnerem, abyste vztah vylepšili a nedošlo k velké krizi. Zdravotně si dávejte pozor na záda -  především se jedná o křížovou oblast.
 

Štír (24.10. - 22.11.)

Máte před sebou měsíc, kdy může utrpět nějaké ztráty - klidně ztrátu ve smyslu času nebo finanční ztráty (můžete být okradeni nebo něco ztratíte). V milostném životě může mít pocit, že váš vztah není dobrý, protože jej někdo nebo něco bude oslabovat. Nemusíte se cítit rovnocenně, a buď do vztahu vůbec nevstoupíte, nebo z něj vystoupíte. Mnoho z vás bude obecně hodně ve stresu a bude vidět spoustu věcí černě, proto co nejvíce odpočívejte, pokud tento stav nastane. Zdravotně můžete pocítit trávicí systém - především žaludek.
 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Květen by měl být ve znamení dobrodružství  - cestování, poznávání nových věcí, také nových příležitostí a úspěchu. Takže se nebojte změn a jděte do nich. Jestliže se pozitivní výsledek nedostaví hned, buďte trpěliví, protože vše má svůj čas. I v pracovní sféře byste měli zaznamenat úspěch. Můžete být v kontaktu se ženou z daleka, která vás v životě posune. Nezapomínejte taktéž pracovat sami na sobě. Můžete si začít milostný poměr s nějakou osobou, která je z větší dálky. Dávejte si pozor na játra a žlučník, k tomu nepodceňujte oblékání - můžete to pocítit na močovém měchýři.
 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Po celý květen se mějte na pozoru především před ženami, protože by vám mohly chtít nějak uškodit. Může se jednat i o sokyni v milostném životě. V případě řešení nějakých záležitostí můžete očekávat průtahy a také klidně i klam. Tento měsíc bude těžší dosáhnout svých cílů. V milostném životě vám může chybět láska, budete pociťovat vzájemnou nedůvěru a žárlivost. Někteří z vás budou řešit nevěru partnera. Zaměřte se na stravu, protože trávicí trakt (především střeva) nemusí být v pořádku. Také se pokuste více psychicky relaxovat. 
 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Čeká vás měsíc, který by měl být docela pozitivní, vyrovnaný a také pro některé z vás ve znamení řešení financí. Můžete dostat zajímavou pracovní nabídku, jež vás posune finančně vpřed (klidně se může jednat o práci s penězi). Můžete vyhrát v loterii. Pokud budete stát před nějakou zkouškou (maturita, zkouška na vysoké škole atp.), tak byste ji měli úspěšně zdolat. Někteří z vás si uvědomí svou finanční závislost na partnerovi. Dávejte si pozor na omamné látky a alkohol, protože tento měsíc k nim budou mít někteří z vás blíže než jindy. Zaměřte se na ledviny a také močový měchýř. 
 

Ryby (21.2. - 20.3.)

V květnu by ti z vás, jež mají dítě, měli řešit s ním související potíže (např. vzdorovitost). Můžete se v něčem kvůli dítěti omezovat (klidně v milostném životě, že budete volit samotu). K věcem budete po celý měsíc přistupovat lehkovážně, naivně, budete důvěřiví, názorově můžete být nestabilní, proto opatrně, abyste pak neměli nějaké potíže. Některým z vás se podaří počít potomka. Měl by to být měsíc plný nových začátků. V milostném životě očekávejte drobné radosti. Pokud budete nemocní, léčba by měla probíhat dobře. 
 

Beran (21.3. - 20.4.)

Mějte na paměti, že je potřeba si dobře vše promyslet, než se rozhodnete. Karty totiž po celý měsíc varují před nesprávnými volbami. Může být pro vás dobré, abyste si přiznali vlastní chybu. Někdy zase budete stagnovat nepřiměřeně dlouho a k ničemu to nebude. Klidně se poraďte s někým důvěryhodným. Jestliže se věci budou komplikovat, zachovejte chladnou hlavu a pozitivní mysl, i když můžete mít v sobě určité dilema. V milostném životě se můžete rozhodovat mezi více protějšky, což může vyvolat určité změny. Nezapomínejte na lymfatický systém a také žilní systém.
 
Přeji vám, abyste měli úsměv jak na tváři, tak na duši.

Reklama

Podobné články

Obrázek: 8b9f3bd5e89647568cb9fb3fabb3e7805ff8dc25
Obrázek: ec4ce2ee2ce14f8cb7ce99b8ca6005a9672353b3
Obrázek: Recept na horkou čokoládu
Obrázek: 2f659d5a80be48d68828637434c97a7c9cfea76c
Obrázek: f0c6f8fa4d5e9bafc5ff79b784596f05aba555b2