Módní polemizační okénko – platforma, nebo klínek?

Horké léto, vysoké teploty a boty ve vysokém stylu. Vyšší platforma nebo klínek jsou u letních bot v kurzu. Zejména co se týče sandálů. Vyšší podešev ochrání vaše nožky před rozpálenými ulicemi a navíc jako bonus přidá pár centimetrů k výšce. Jaké jsou výhody vysoké podrážky a proč by měl být aspoň jeden takový pár ve vašem botníku?

Obrázek: Rieker


Sandály na platformě či klínku vám zajistí nejen pohodlnější krok v porovnání s klasickým podpatkem, ale také nespočet možností, jak tyto výstavní kousky sladit s letním outfitem. Hodí se jak k šatům, sukním, tak i kraťasům či vzdušným overalům. Oba typy podešve mají svá specifika, které si jistě velmi rychle zamilujete. Vytáhněte tedy své sandálky z botníku a rozjeďte letní parádu ve velkém!
 

Sandály na platformě ve znamení trendů

Platformu poznáme poměrně jednoduše. Je to vyvýšená podešev, která je po celé délce boty stejná. Může být různých výšek a nabízí příjemné pohodlí. Platforma je v popředí módních trendů, a tak by neměla chybět také ve vaší výbavě. I na pohled jednoduché sandály platforma vynese na ještě vyšší úroveň. 

Co se týče barev, nikdy nic nezkazíte těmi neutrálními. Černé sandály na platformě a emeraldový overal s černou kabelkou jsou výrazným outfitem, který nepůjde jen tak přehlédnout! K růžové plisované sukni a bílému tílku zase zařaďte decentní bílé sandály na platformě. Bílá svou jemností outfit krásně doplní a obdivné pohledy budou přibývat jako stupínky na teploměru v horkých letních dnech!

Jdete na letní svatbu jako host? Pak doplňte vkusné oranžové šaty dámskými sandálky ve stejném odstínu. Platforma dodá outfitu šmrnc a navíc bude krásně tlumit váš došlap.
 

Obrázek: rieker-2


Boty na klínku vrazí módní klín do vašeho outfitu

Pokud se necítíte stabilně v klasických sandálkách na podpatku, můžete sáhnout po botách na klínku. Klínkem je myšlena vyvýšená podešev, která má svůj nejvyšší bod na patě a směrem ke špičce nohy se snižuje. Z profilu tedy taková podešev na sandálech připomíná klín. Noha je v podobném postavení jako u obuvi na podpatku, ale celistvá vyplněná podrážka zajišťuje vyšší stabilitu.

Dámské sandály na platformě i na klínku poskytnou příjemné pohodlí. Velmi hezky budou vypadat páskové sandály a lehké letní šaty. Tento romantický outfit zapadne do letní nálady jako dílek do skládačky. Chcete mít také svou skládačku, kde budou hrát prim sandálky na platformě nebo klínku? Pak si své milované dílky do módního puzzle vyberte na Rieker-eshop.cz. Tak co, které dámské sandály u vás zazáří toto léto?

Reklama

Podobné články

Obrázek: 41e0ce997f4658b5c77a2b965f835c193ad5ebfc
Obrázek: vafle ve vaflovači, v troubě i na pánvičce
Obrázek: 4c47454d1476170871ea55c28c5d73285f7b8528
Obrázek: b8c867f84cb252763d143965be83b94ab4baa55f
Obrázek: edef78517a4c15d0d17bdce4c3cd57fc6ee3f0b3