Co čeká vaše znamení v roce 2020? Část I.

Když si představíme, že nás čeká nový rok, napadne nás spousta otázek - jak se nám bude dařit, zda budeme zdraví, šťastní, zda potkáme někoho zajímavého nebo prostě jednoduše řečeno - co se vlastně změní oproti současnosti. Proto se ponořte do následujícího textu, jenž jsem pro vás vypracovala. První část je pro tato znamení: Kozoroh, Vodnář, Ryby, Beran, Býk a Blíženci. Druhá část je pro tato znamení: Rak, Lev, Panna, Váhy, Štír a Střelec.

Obrázek: 8d4f6201b61e03c684ce780903d185656ef570b7
Zdroj: pixabay.com
 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Milí Kozorozi,

je na čase zaměřit se na sebe sama, na svůj vnitřní růst. Jestli budete mít chuť a odvahu něco podniknout, udělejte to, i když to může obnášet různá rizika, ale co když vám to přinese kýžený výsledek a vy nejen duchovně porostete, ale i sklidíte nečekaně úspěch. Určitě to stojí za zvážení, až daná situace nastane. Jen se vyvarujte netrpělivosti a vznětlivosti, protože tyto negativní vlastnosti by mohly leccos překazit.

Milostný život

V milostné oblasti máte šanci nastolit upřímnost jak vůči sobě, tak vůči partnerovi, vnést světlo do nového, ale i stávajícího vztahu. Ať jste single nebo protějšek máte, měl by nastat určitý přerod, změna přístupu k lepšímu. Ve stávajícím vztahu by mělo dojít k oživení, měli byste společně trávit více času a cestovat. Očekávejte, že vaše vnitřní energie se bude drát na povrch a vy budete častěji temperamentní, proto se snažte krotit příval slov v nevhodných chvilkách, aby nevznikaly zbytečně konflikty. 

Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): květen, červen, září, říjen.

Práce 

Velkou část roku vás bude ovládat ctižádost, budete s nadšením plnit zadané úkoly a budete se snažit seberealizovat. Můžete si najít novou pracovní aktivitu, kterou přijmete jako významnou příležitost do budoucna a budete se jí věnovat ve svých volných chvilkách nebo opustíte svou stávající práci a pustíte se naplno do nového projektu. Budete mít vlastně radost, že jste vystaveni riziku nezdaru. O to víc se budete snažit, aby tomu bylo naopak.

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): duben, květen, září, říjen, listopad.

Finance

Mohli byste mít zejména na jaře pocit, že žijete jen jednou, takže je potřeba si užít peníze, tudíž byste mohli i utrácet, aniž byste si uvědomovali následky, ale na to si dávejte pozor. 

Radostné měsíce: duben, květen, červenec, září.

Zdraví

Vaše zdraví bude kazit především negativní psychika, k tomu se můžou vázat různé psychosomatické potíže. Zaměřte se i na životosprávu, pravidelný pohyb, protože byste měli mít často trávicí potíže (zejména se bude jednat o žaludek, žlučník, tenké a tlusté střevo) a častěji se vám bude i blokovat lymfatický systém. Užívejte si více života a choďte častěji do přírody nebo někam k vodě.

Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: březen, duben, září.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Milí Vodnáři,
máte před sebou rok, který bude zkoušet vaši trpělivost, takže se pokuste zachovat vnitřní klid a dovolte, aby na řešení důležitých věcí nazrál ten správný čas. Když počkáte, tak to dopadne dobře, spíše naopak horlivost výsledku ublíží. 

Milostný život

V milostné oblasti budete krůček po krůčku postupovat vpřed k pozitivnímu výsledku. Pro každého z vás to samozřejmě bude o něčem jiném - někdo potká partnera, se kterým si vybuduje láskyplný vztah, jiný zase zlepší svůj stávající vztah nebo dokonce přijde vytoužené těhotenství. Jen mějte na paměti, že máte být trpěliví, protože opravdu trpělivost přináší růže.
 
Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): březen, duben, červenec, říjen.
 

Práce 

V pracovní sféře se budete neustále vyvíjet - můžete se učit novým věcem, které v budoucnosti uplatníte, což je jen dobře a nemusí to nakonec být ani v této práci, ale někde jinde. Jen nechtějte své zkušenosti uplatnit brzy, protože by se vám to nemuselo vyplatit. Když podniknete nějakou pracovní změnu, a to ať ve stávající práci nebo nastoupíte jinam, snažte se uplatnit, co víte a znáte, ale nečekejte ocenění hned - přijde to ve správný okamžik, ne když vy to zrovna chcete. Zbytečně v ničem neriskujte, nesnažte se věci urychlit a budete mít před sebou pak slibné období.

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): duben, srpen, říjen.

Finance

Zamyslete se nad tím, za co vše utrácíte a klidně to, co není nutné, odbourejte. Nechtějte být hned milionáři, jen si odkládejte nějakou částku stranou, protože se vám v případě potřeby bude nečekaně hodit. Když budete netrpěliví a budete chtít mít hodně peněz, dostanete "shora" odpověď, že peníze přijdou, až když odhodíte netrpělivost, budete se snažit pro úspěch něco aktivně udělat a nebudete řešit, kdy už ten výsledek přijde.

Radostné měsíce: květen, září.

Zdraví

Vnímejte více signály svého těla, protože budou zdravotní problémy, jenž se potáhnou delší čas a vaše tělo bude právě přes zdraví s vámi mluvit. Velmi často byste mohli mít nějaké záněty v těle - nejčastěji by se mohlo jednat o gynekologicko-urologický systém a pak trávicí systém. Zeptejte se sami sebe, copak asi nemůžete strávit?

Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: duben, květen, červen, září, říjen.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Milé Ryby,
je před vámi velmi optimistický rok, kdy byste mohli dojít k nejhlubšímu naplnění - pro někoho to bude radost, spokojenost, štěstí, pro jiného zase konkrétní úspěchy v nějaké životní oblasti. Bude vás taky nepochybně obklopovat láska - k lidem kolem vás, ke konkrétní osobě, k rodině, ale i k sobě nebo k Bohu. Bude dobré, abyste využili příležitosti, které se vám budou nabízet.

Milostný život

V milostné oblasti by mnoho z vás mělo prožít velkou lásku. Může to být jen krátký flirt nebo si začnete nový vztah. Pokud partnera máte, mělo by se vám podařit prohloubit vztah a přivést mezi vás city, které vám tolik chybí, k tomu i případně přijde i pocit jistoty a bezpečí - budete mít pocit, že tento vztah vám společně vydrží napořád.

Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): únor, březen, srpen, září.

Práce 

Ve vašem zaměstnání by se mnohým z vás mělo podařit, pokud se chopíte šance, najít pracovní naplnění. Může to obnášet klidně změnu práce, která pak přinese pocit, že dané zaměstnání je přímo posláním, kam chodíte rádi a naplňuje vás to. Jestliže práci nezměníte, můžete změnit přístup nebo nastanou personální změny a změní se atmosféra k lepšímu. Obecně by se vám mělo vyplnit to, po čem toužíte.

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): duben, květen říjen, listopad.

Finance

Mnohým z vás se podaří splnit si nějaký cíl - získat určitý obnos, koupit si dům, koupit dárky pro své blízké, letět na dovolenou... Můžete dostat šanci, abyste vylepšili svou finanční situaci, proto ji nepromarněte.

Radostné měsíce: květen, červen, srpen, září.

Zdraví

Zdraví by mělo být u mnohých z vás docela dobré, ale když už se nějaká ta bolístka objeví, měla by souviset s negativní psychikou nebo se popřípadě s prochlazením v těle.
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: téměř po celý rok, výjimku může tvořit především červen a červenec.
 
 
 

Beran (21.3. - 20.4.)

Milí Berani,
tento rok bude obnášet především to, že se vám z okolí bude vracet vaše předchozí chování, a to jak v dobrém, tak i ve zlém. Když se budete chovat poctivě s dobrým záměrem, bude vaše snažení patřičně odměněno. Když raději budete využívat kalkul a nebudete zcela upřímní, dostane se vám negativní odezvy. Prostě berte to tak, že se máte chovat co nejlépe, protože velice rychle dostanete odezvu nazpět, takže ať je pro vás co nejlepší.  

Milostný život

V milostné oblasti budete sklízet ovoce své práce, proto na to pamatujte a pokuste se k partnerovi přistupovat s čistým záměrem a rovnoprávně. Některým z vás se podaří dát určité věci do pořádku a nic pak nebude bránit harmonickému partnerství. Pokud jste nezadaní, hledáte nový "objev" a nikdo vhodný není na obzoru, tak se zamyslete nad tím, zda lidé, které potkáváte, právě neodráží to, co se ve vašem podvědomí odehrává - např. nepřipravenost na pevný vztah.  

Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): duben, květen, září.

Práce 

V pracovní oblasti byste si mohli udělat jasno ve svých cílech a přesvědčeních, to vás pak posune k dalšímu vhodnému postupu. Na některé z vás čeká nepříjemné překvapení, protože můžete očekávat, že s vámi budou jednat pěkně, férově, ale opak bude pravdou. Takže jinými slovy řečeno - snažte se a budete po zásluze odměněni, a to třeba i prostřednictvím mimořádné odměny.  

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): duben, září.

Finance

Po finanční stránce byste měli být v rovnováze. Jestliže přijde nějaký výkyv, můžete si ho způsobit sami svým neuvážlivým jednáním a to pak poznáte díky státním úředníkům (tím mám na mysli např. že díky rychlé jízdě autem dostanete pokutu za rychlost, a bude to díky vaší nezodpovědnosti).

Radostné měsíce: květen, říjen.

Zdraví

Věnujte se svému zdraví - zejména prevenci chorob. Zaměřte se na životosprávu. Někteří z vás budou řešit choroby ledvin a horních cest dýchacích. 
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: červen, červenec, srpen, září.
 

Býk (21.4. - 21.5.)

Milí Býci,
dávejte si po celý rok pozor na pusu - na to, co komu říkáte, protože byste mohli vyzradit něco, co by vám pak mohlo zbytečně zkomplikovat život. Lidé by vás mohli pomlouvat, řešit věci, do kterých jim nic není. Vyvarujte se chybným rozhodnutím.
 

Milostný život

V milostné oblasti se pokuste stát pevně nohama na zemi a vyhýbejte se idealizacím partnera či milostného života, protože by vám to přineslo jen zbytečné zklamání. Někteří z vás budou podléhat žárlivosti na osoby stejného pohlaví nebo kamarády partnera či partnerky, popřípadě může přijít i žárlivost na volnočasové aktivity partnera. Pokuste se o všem promluvit, ale s rozvahou, aby nedošlo k nedorozumění a popřípadě pak i k citovému vydírání, které by mohlo způsobit zbytečné komplikace.

Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): červen, srpen, září, prosinec.

Práce 

V pracovní oblasti vás velice často můžou přepadat obavy a nejistota. K tomu se někdy objeví i zbytečný strach ze selhání. Nechtějte být dokonalí, každý občas chybuje. Snažte se pracovat, jak nejlépe umíte a vyhnete se i strachu ze ztráty místa. Mnoho z vás zjistí loajálnost kolegů a jejich pravou povahu, a to díky překážkám z jejich strany a případným pomluvám, proto se v práci bavte o podstatných věcech a nepomlouvejte nebo si nestěžujte.

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): červen, září.

Finance

Pokuste se zbavit strachu z chudoby, z finančního selhání, jenž vás občas přepadnou. Negativní energie, kterou byste tímto vytvářeli, bude zbytečně přitahovat nečekaná vydání, která ani nemusí být. Představujte si finanční hojnost a ne opak.

Radostné měsíce: květen, srpen, listopad.

Zdraví

Mnoho z vás bude prožívat nějakou nejistotu, pocit zmatení, a to díky oslabené psychice. Obecně byste mohli být hodně přecitlivělí, mít výkyvy nálad, proto pokud to bude možné, odpočívejte a užívejte si života tak, abyste se cítili naplnění. Karty předpovídají možné těhotenství.
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: červen, červenec, srpen, září.
 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Milí Blíženci,
budete mít před sebou zkouškové období, kdy budete muset vystoupit ze své navyklé zóny bezpečí a občas budete zkoušeni strádáním a nejistotou. Dívejte se na to tak, že vás ty situace budou učit, abyste na určitých věcech nelpěli a změnili svůj dosavadní postoj. Vyhněte se pozici "oběti", která potřebuje politovat - ať se bude dít cokoliv, zvládnete to při trošce snahy a vybudujete si pevnou půdu pod nohama.
 

Milostný život

V milostném životě byste měli změnit radikálně svůj dosavadní životní styl, protože by to mohlo začít pocitem citového strádání, opuštěnosti v životě. A přesně tohle se v určité fázi roku každý z vás rozhodne změnit. Buď si promluvíte se stávajícím partnerem, jestliže někdo ve vašem životě je a pokusíte se společně něco proměnit k lepšímu. Nebo pokud jste single, uzavřete minulost a rozhodnete se přestat pochybovat o úspěšné budoucnosti a vydáte se jí naproti. Ať tak či tak, změny k lepšímu u každého z vás nastanou, jen se jim nebránit.
 
Radostné měsíce (nová setkání, zamilovanost, zábava): březen, srpen.

Práce 

V pracovní sféře budete muset přehodnotit své dosavadní plány, protože přijdou nějaké komplikace, důležité informace, které vám je překazí. Může se jednat o chuť začít pracovat na konkrétním místě, a něco se pokazí nebo si můžete být až moc jistí současným pracovním postem, ale vedení vám ukáže, že to tak není. Jestli se rozhodnete změnit práci, uvědomte si, že vám to třeba přinese více peněz, ale taky více času stráveného v práci a popřípadě více zodpovědnosti. 

Radostné měsíce (dobrá atmosféra, možnost nové práce): červen, červenec, září, říjen.

Finance

Velice často vás budou přepadat obavy ohledně finančních jistot. Snažte se zbytečně neriskovat.

Radostné měsíce: květen, září (v září si můžete koupit s pozitivním očekávání nějaký levný los).

 

Zdraví

Mnoho z vás potrápí značnou část roku trávicí trakt (zejména žlučník a žaludek) a pak imunita, proto se tomu raději pokuste předejít.
 
Radostné měsíce, kdy byste se měli cítit fit: květen, červen, září.

Reklama

Podobné články

Obrázek: fe963a3f41d5b194bd6826fc1e4202b09ba1f20e
Obrázek: 72e58461cb56b52e06e38aeced5d897d2557e8e6
Obrázek: c0a1c90ef5bbe0878a10cf6d87c605c3355d418a
Obrázek: Jak na finance - finanční gramotnost
Obrázek: 2cef238cf3b64cb82e7dbf336b80484759aca6c5